s

Treninzi na veštačkoj steni na Košutnjaku

Treninzi na veštačkoj steni na Košutnjaku


Veoma smo uzbuđeni što možemo da vam predstavimo novu mogućnost treninga na veštačkoj steni na Koštunjaku. Nakon obavljenih pregovora i inspekcije objekta, smatramo da će ova nova lokacija biti odličan dodatak našim aktivnostima. Planiramo da organizujemo treninge dva puta nedeljno, utorkom i četvrtkom, od 18h do 22h.

Cena pojedinačnog treninga će iznositi 800 RSD, a postojaće i mogućnost mesečnog članstva, kada se utvrdi tačan broj zainteresovanih. Smatramo da je ovo izuzetno povoljan aranžman s obzirom na kvalitet i jedinstvenost ove stene, kao i činjenicu da će termini biti rezervisani isključivo za nas.

U ovom trenutku želimo da proverimo vašu zainteresovanost. Da bismo bolje planirali i organizovali, molimo vas da popunite formular na https://tribe.rs/prijava-za-treninge/ i potvrdite svoje interesovanje za učešće u ovim treninzima.

Vaše mišljenje je za nas od velikog značaja, i s nestrpljenjem očekujemo vaše povratne informacije. Ukoliko imate dodatna pitanja ili nedoumice, slobodno slobodno nam pišite ili se obratite Milici na 060 510 2124.


Hvala vam na kontinuiranoj podršci i entuzijazmu.

Sportski pozdrav

Dodaj komentar

Loading

Pitajte nas

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, slobodno nam pišite.




    Ili nas pozovite za više informacija: