Prijavi se na e-mail listu za obaveštenja

  Kursevi penjanja

  Otkrijte osnove penjanja kroz naše početničke kurseve „BASIC #1“ i „BASIC #2„. Namenjeni totalnim početnicima i onima koji žele da se upuste u avanture penjanja i boravka u prirodi, ovi kursevi su prvi korak ka zdravom i aktivnom životnom stilu. Naučite osnovne tehnike penjanja, osiguranja i kretanja po steni, kao i važnost fizičke spreme i sigurnosti na otvorenom.

  Za iskusnije penjače koji žele da unaprede svoje veštine i prodube znanje, naši napredni kursevi „ADVANCED #1“ i „ADVANCED #2“ nude specijalizovanu obuku u tehnikama penjanja više dužina, uređivanju smerova, i naprednim metodama osiguranja.

  Ovi kursevi su dizajnirani da prošire vaše granice i pripreme vas za sticanje prestižnih zvanja u svetu sportskog penjanja, čineći vas spremnim za nove izazove i profesionalni razvoj u penjačkoj zajednici.

  Bez obzira da li ste na početku svog penjačkog putovanja ili težite da postanete instruktor penjanja, naši kursevi nude sve što vam je potrebno da uspešno savladate izazove penjanja i alpinizma. Pridružite nam se i pretvorite svoju strast prema penjanju u majstorstvo. Naši kursevi se održavaju više puta godišnje.

  Kalendar kurseva

  Zainteresovani za naše kurseve? Pogledajte naše nadolazeće termine kursa i rezervišite svoje mesto klikom na sledeće linkove.

  Vrste kurseva

  Kratki opisi kurseva. Za više informacija o sadržini kurseva, kliknite na linkove ispod.

  Kurs BASIC #1 obuhvata osnove sportskog penjanja, upoznavanje sa opremom, samostalno spuštanje, osiguravanje partnera prilikom penjanja sa vršnim sidrištem i osnove kretanja po steni.

  Kurs BASIC #2 obuhvata osiguravanje i penjanje smerova tehnikom ukopčavanja, opremanje i raspremanje sidrišta, tehnike kretanja po užetu i osnove samospašavanja.

  Nakon završenog kursa ADVANCED #1, polaznici stiču potrebno znanje za penjanje smerova od više dužina užeta (multi-pitch).

  Kurs ADVANCED #2 je namenjen proširenju stečenog znanja polaznika na predhodnim kursevima.

  Sveobuhvatni, personalni kurs koji obuhvata sve segmente sportskog penjanja, od potpunog početnika do ekspertskog nivoa znanja.

  Kursevi penjanja po najsavremenijim standardima

  U Sportskom klubu ``Tribe`` pružamo kurseve koji se pridržavaju najviših standarda bezbednosti i profesionalnosti. Bez obzira da li ste početnik ili iskusan penjač, naše moderne i sigurne metode obuke pomoći će vam da dosegnete nove visine.

  KURSEVI

  Kratka istorija plemena

  Mi smo tim dobrovoljaca sa preko 20 godina iskustva iz oblasti sporta. Aktivnosti kojima se bavimo uključuju: trčanje, planinsko trčanje, penjanje, alpinizam, slackline, planinarenje, longboarding, skijanje, snowboarding, rope jumping...
  TRIBE

  Poslednje vesti

  Najnovije vesti iz sveta outdoora.

  VESTI

  Budi deo

  plemena!

  Loading

  Pitajte nas

  Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, slobodno nam pišite.
   Ili nas pozovite za više informacija: