Zašto biste uopšte trčali?

Razloga je mnogo. Na primer, šta ako izbije zombi apokalipsa i Vi morate da se sklonite? Jeste, zombiji su spori. Ali se takođe nikada ne umaraju i veoma, veoma su uporni. Zato je najbolje napraviti solidnu razdaljinu odmah u startu pa posle se premišljati šta i kako.

A šta je bolje za pravljenje inicijalne razdaljine od trčanja? Tako je, trčanje sa preprekama. Telo treba navići i izvežbati na nepredvidive situacije kako bi što bolje reagovalo kada iste izbiju.

Sa druge strane, postoji duga tradicija trčanja po prirodi s preprekama u Srba, još od hajdučkih vremena pa preko druga Tita do danas. Naučnici kažu da trčanje u kombinaciji slobodnih pokreta u prirodi, daleko od gradske džungle leči dušu i jača telo. Možda ne toliko da golim rukama štopujete autobus u pokretu, ali da jača, jača.

Zašto biste trčali sa nama? Pa, zabavniji smo i od hajduka i druga Tita zajedno, kreativni smo i imamo tendenciju da Vas načinimo boljima od onoga što ste mislili da možete. Jer znamo kako. A i dobri smo ljudi.

Svima nam je poznato da se kontakt sa prirodom i ta potpuna sloboda kretanja ne može meriti sa asfaltom i gradskom džunglom.

U svoj toj našoj oduševljenosti brdima i dolinama, napravili smo jedan mali projekat zvani Tribe Trails.

Budi deo

plemena!

IZAĐI IZ ZONE KOMFORA
I PROBAJ

trail trcanje

Loading

Pitajte nas

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, slobodno nam pišite.
    Ili nas pozovite za više informacija: