s

Tribe Climbing Bootcamp / Užice, 26-28. jun 2020.

2 jun, 2020

Tribe Climbing Bootcamp / Užice, 26-28. jun 2020.

TRIBE CLIMBING BOOTCAMP  je osmišljen za sve one koji su u potrazi za stimulansom kako bi stekli i poboljšali svoju penjačku tehniku, otkrili svoje slabosti, prevazišli strahove, naučili da efikasnije razmišljaju i povećaju ocenu (težinu) u penjanju.

Najbolji način da se pomenuto ostvari jeste pomoć iskusnih trenera, koji će biti vaš vodič kroz celokupan plan vežbanja i sve prateće elemente jednog treninga. Naš tim će se pobrinuti da kroz trening jedan na jedan na steni kao i analizu vaših penjačkih performansi, dobijete ono što vam je potrebno. Sa dva trenera na kampu, u mogućnosti smo da svoj pristup i treniranje prilagodimo vašim potrebama i željama.

Današnji veliki imperativ svakog pojedinca je sigurnost da vreme koje vam je dato koristite efektno i racionalno. Učenjem kako da mislite i delate na efikasniji način, naši treneri će učiniti da budete bliži svom cilju. Mi smo tu kako biste održali visok nivo motivacije, postigli bolju ekonomičnost pokreta, balans, stabilnost, izgradili samopouzdanje, smanjili mogućnost povređivanja.

  • Dobićete jedan od najpouzdanijih načina u realizaciji zacrtanog trening plana.
  • Provešćete dosta vremena na steni dobijajući instrukcije trenera.
  • Poboljšaćete tehniku penjanja i svoje mentalne performanse.
  • Pored penjačkog, očekuje vas i kondiocioni trening kao i dodatne aktivnosti.

TRIBE CLIMBING BOOTCAMP  tim je tu da dobijte sve potrebne informacije za brži napredak u penjanju!

LOKACIJA

Užice se nalazi u zapadnom delu Srbije, na 192 km od Beograda. Najveći je grad i administrativni centar Zlatiborskog okruga, a nalazi se na nadmorskoj visini od 411m. Kroz njega protiče reka Đetinja, pritoka Zapadne Morave. U neposrednoj blizini grada su dve po mnogima najlepše planine u Srbiji, Zlatibor i Tara.

Nedaleko od centra grada, nalazi se uređeno penjalište sa preko 60 opremljenih sportsko-penjačkih smerova raspoređenih na dva sektora. Takođe, postoje i brojne pešačke i planinarske staze, sa prelepim vidikovcima, koje pružaju fantastične mogućnosti za dobar kondicioni trening, ali i relaksaciju nakon napornog vežbanja.

SMEŠTAJ

Sportisti će boraviti u atraktivnom hostelu koji se nalazi u samom centru grada.

PREVOZ

Organizacija prevoza po dogovoru sa učesnicima i organizatorima kampa (sopstveni prevoz).

KOTIZACIJA ZA UČEŠĆE

60 € po osobi

U kotizaciju su uračunati troškovi smeštaja na bazi dva noćenja, treninzi, instrukcije i predavanja trenera, penjačka oprema i finalna analiza vašeg učinka.

Ukoliko ste zainteresovani, kontaktirajte nas u vezi detalja tačnim programom kampa.

Zbog koncepta i metodologije rada, broj učesnika kampa  je ograničen!

PRIJAVE

Prijavu možete izvršiti popunjavanjem formulara i upitnika na: https://forms.gle/xdtzDXG8UNN9ocku5.

Nakon prijave, učesnici kampa će na email dobiti detaljan program sa satnicom.

KO SMO MI?

Jelena Jakovljević

Trener sportskog penjanja – licenca A kategorije

Jedna od najboljih ženskih sportskih penjača u zemlji. Bavi se sportskim penjanjem punih 14 godina, a poslednjih devet godina je kategorisani vrhunski sportista Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije za rezultate ostvarene u sportskom penjanju na prirodnoj steni. Punih sedam godina je nosilac zvanja Zaslužni sportista Republike Srbije. Poseduje preko 40 medalja osvojenih na takmičenjima u disciplinama “težinsko”, “brzinsko” i “bouldering”, na veštačkoj i prirodnoj steni. Višestruki je prvak države u disciplini “težinsko” penjanje na prirodnim stenama. Ima preko 1000 ispenjanih smerova težine do 8b.

Pored sportskog penjanja, Jelena se bavi i alpinizmom i jedna je od najperspektivnijih devojaka u ovom sportu. Najviše pažnje usmerava ka tradicionalnom penjanju suve stene, ali uživa u svim vidovima alpinističkog penjanja.

Milica Tubin

Trener sportskog penjanja

Bavi se sportskim penjanjem od 2014. godine. Kaže da je penjanje izabralo nju. Kao juniorski dobitnik medalja u ritmičkoj gimnastici i skijanju, opredeljuje se za outdoor sport u kome stena postaje njen novi parter u izražavanju gipkosti ljudskog tela.

Ispenjala je preko 700 sportsko penjačkih/alpinističkih smerova na teritoriji Evrope i Azije, težine do 7b+. Učestvovala i osvajala medalje na takmičenjima na prirodnoj i veštačkoj steni u disciplinama “težinsko”, “brzinsko” i “bouldering”.

Trener je u Sportskom klubu “Tribe” od 2016. Od 2018. godine postaje kategorisani spotista Planinarskog saveza Srbije.

Nemanja Čizmić

Instruktor sportskog penjanja / Trener sportskog penjanja – licenca A kategorije

Nemanja je u svetu outdoor-a od 2000. god. Do sada je ispenjao je preko 1500 jedinstvenih sportsko-penjačkih/alpinističkih smerova težine do 8b+. Pored penajnja, takođe  je i uređivač smerova za penjanje na prirodnoj steni. Višestruki je prvak Srbije u disciplinama “brzinsko“, “težinsko“ i “bouldering“. Učestvovao je na više od 50 planinskih trka dužine do 140km, kao i mnogobrojnim akcijama, zimskim i letnjim usponima na više od 30 vrhova do 4,000m. Iza sebe ima preko 150 osvojenih medalja, trofeja, pehara i diploma iz različitih sportova. Stekao je status Zaslužnog sportiste Republike Srbije u 2018. godini. Kategorisan više godina kao vrhunski sportista Planinarskog saveza Srbije.

Osim što je ostvario zapažene rezultate kao sportista, Nemanja je i organizator trka i raznih događaja iz oblasti outdoor-a.

O KLUBU

Za više informacija o Sportskom klubu “Tribe” posetite: www.tribe.rs/o-nama.

“The only people for me are the mad ones, the ones who are mad to live, mad to talk, mad to be saved, desirous of everything at the same time, the ones who never yawn or say a commonplace thing, but burn, burn, burn…”

Jack Kerouac „On The Road“

INFORMACIJE

Sva dodatna pitanja možete nam  postaviti preko FB stranice, putem emaila [email protected] Ili lično kod trenera.

Kontakt telefoni:

Jelena: 064 248 12 02

Milica: 060 510 21 24

Tribe,
Loading

Pitajte nas

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, slobodno nam pišite.
    Ili nas pozovite za više informacija: