a

Dečija radionica sportskog penjanja i boravka u prirodi (11.05.2024.)

10 april, 2024

Dečija radionica sportskog penjanja i boravka u prirodi (11.05.2024.)

Dragi naši mali avanturisti,

U srcu avanture i istraživanja, Sportski klub „Tribe“, zajedno sa Planinarskim savezom Beograda i Sportskim savezom opštine Voždovac, s ponosom predstavlja inovativan događaj pod nazivom „Dečija radionica sportskog penjanja i boravka u prirodi“. Ova jedinstvena manifestacija je dizajnirana sa ciljem da mladima, kao i deci svih uzrasta, pruži uzbudljiv i edukativan doživljaj kroz dinamičan svet penjanja i boravka u prirodi.

Lokacija

Satnica

  • 11. maj 2024. godine
  • 11:00h – 12:30h
  • 13:00h – 14:30h
  • Veštačka stena Košutnjak, Beograd
  • Prioritet imaju deca od 8 do 12 godina.
  • 40 učesnika

PRIJAVE

Pozivamo vas da prijavite vašu decu i mlade putem online formulara. Broj mesta je ograničen.

Poslednji rok za prijavu je  09. maj 2024. god.

Uzimajući u obzir važnost fizičke aktivnosti i mentalnog zdravlja, ovaj događaj je više od običnog sportskog takmičenja; to je prilika za učesnike da steknu nova znanja, razviju veštine rešavanja problema i poboljšaju koordinaciju, dok istovremeno neguju ljubav prema prirodi i avanturi. Kroz seriju pažljivo osmišljenih radionica, interaktivnih predavanja i praktičnih aktivnosti na otvorenom, deca će naučiti osnove penjanja, tehnike balansiranja i važnost timskog rada.

„Dečija radionica sportskog penjanja i boravka u prirodi“ otvoriće svoja vrata za sve zainteresovane mlade avanturiste na lokaciji Nacionalnog penjačkog centra na Košutnjaku, koji je poznat po svojim izvanrednim uslovima za penjanje i aktivnosti na otvorenom. Opremljen najsavremenijim spravama za penjanje i sigurnosnim sistemima, ova stena postavlja savršenu scenu za ovu avanturu. Učesnici će imati jedinstvenu priliku da, pod budnim okom stručnih instruktora i vodiča, istraže različite stilove penjanja – od boulderinga do sportskog penjanja – i savladaju umetnost balansiranja kroz zabavne igre i izazove.

Pozivamo sve mlade entuzijaste, bez obzira na prethodno iskustvo u penjanju, da se pridruže ovom inspirativnom događaju. Uz podršku stručnog osoblja i u prijateljskom, motivišućem okruženju, ovo je savršena prilika da se iskusi radost pokreta, upozna novu grupu prijatelja i steknu nezaboravne uspomene koje će trajati celog života.

Srdačno vas pozivamo da budete deo ove neverovatne avanture. Dođite da zajedno istražimo, učimo i rastemo – avanturom do znanja!

LOKACIJA

Veštačka Stena, Zavod za sport i medicinu sporta RS, Košutnjak

Potrebna oprema: Sportska odeća i obuća, voda za piće i obrok (ukoliko smatrate da je detetu potreban).

KOTIZACIJA

Kotizacija za učešće iznosi 600 RSD i plaća se na licu mesta.

DODATNE INFORMACIJE

Telefon:

060 510 2124 – Milica

063 744 2115 – Nemanja

 

Email: [email protected]

Vidimo se na vrhu,

Vaš Sportski klub „Tribe“

Tribe,
Loading

Pitajte nas

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, slobodno nam pišite.
    Ili nas pozovite za više informacija: