s

Tribe Climbing Bootcamp / Stol, Bor, 8. i 9. avgust 2020.

31 jul, 2020

Tribe Climbing Bootcamp / Stol, Bor, 8. i 9. avgust 2020.

Sve ono o čemu ste čuli, čitali ili učili na raznim obukama i seminarima, biće vam demonstrirano na jednom mestu – TRIBE CLIMBING BOOTCAMP.

Bivakovanje u prirodi, pravilno hodanje u grupi, dobra organizacija, adekvatna priprema pred penjački uspon, rad sa opremom, nove taktike i strategije, kondicioni trening, razvoj penjačke tehnike, i sl. su sve ono što penjača čini kompletnim i samostalnim za bezbedno bavljenje specifičnom aktivnošću u prirodi.

Kamp je zamišljen kao jedinstven način treniranja u prirodnom ambijentu, gde ste konstantno okruženi pozitivnom energijom. Iskustvo nam pokazuje da je to najbolji obrazac sinhronizacije sa svojim mislima i opuštanja svih čula. Upravo iz tog razloga, kamp je namenjen i apsolutnim početnicima, ljudima koji bi želeli da osete kako je to kampovati u neposrednoj blizini jezera, pešačiti po jednoj od najlepših planina u Srbiji, dobro se kondiciono preznojiti, probati penjanje opremljenih smerova.

Oni koji već treniraju i prošli su obuke u penjanju, imaće priliku da nauče nove pokrete, penju drugačije smerove, poboljšaju opštu fizičku spremu i kondiciju. Za napredne penjače, program će biti prilagođen njihovoj trenutnoj utreniranosti i planu.

TRIBE CLIMBING BOOTCAMP tim je tu da dobijete sve potrebne informacije za brži napredak u penjanju!

LOKACIJA

Borski Stol se nalazi u istočnoj Srbiji, udaljen oko 20km od grada Bora nekadašnjeg čuvenog rudarskog centra Srbije. Ima trapezoidan oblik, a njegovi obrisi se vide čak i sa banatske strane naše zemlje. Sačinjen je od veoma kvalitetnog krečnjaka i postavljen je na granitnoj osnovi. Čitava planina je prekrivena proređenim šumama. Lepoti predela doprinose brojne livade i pašnjaci, a ovaj vrh je prava atrakcija za alpiniste, planinare i obožavaoce paraglajdinga.

Stol je od samog početka penjanja u našoj zemlji privlačio ljubitelje ovog sporta. Danas je opremljeno nešto više od 70 sportsko-penjačkih smerova, ali ima i multipitch i alpinističkih smerova. S obzirom da se penjalište nalazi na nadmorskoj visini, pruža pravi ugođaj za penjanje i uživanje tokom letnjeg perioda. Smerova ima za sve kategorije penjača, od apsolutnih početnika do profesionalaca.

SMEŠTAJ

Kampovanje u šumi ili na livadi u neposrednoj blizini jezera.

Postoji mogućnost i spavanja u planinarskom domu, koji se nalazi na tri min. od kampa. Ispred doma se nalazi česma, a u kampu i izvor pijaće vode.

PREVOZ

Organizacija prevoza po dogovoru sa učesnicima i organizatorima kampa (sopstveni prevoz).

KOTIZACIJA ZA UČEŠĆE

Za treninge u trajanju od dva dana (subota i nedelja) – 80 € po osobi.

U kotizaciju su uračunati troškovi treninga, smeštaj u planinasakom domu ili kampu, instrukcije i predavanja trenera, penjačka oprema i finalna analiza vašeg učinka.

Zbog koncepta i metodologije rada, kao i trenutne zdravstvene situacije u zemlji, broj učesnika kampa je ograničen!

PRIJAVE

Prijavu možete izvršiti popunjavanjem formulara i upitnika na: https://forms.gle/xdtzDXG8UNN9ocku5.

Nakon prijave, učesnici kampa će na email dobiti detaljan program sa satnicom.

KONTAKT

Sva dodatna pitanja možete nam  postaviti preko FB stranice, putem emaila [email protected] Ili lično kod trenera.

Jelena: 064 248 12 02

Milica: 060 510 21 24

„Twenty Years From Now You Will Be More Disappointed By The Things You Didn’t Do Than By The Ones You Did Do.“

Mark Twain
Tribe,
Loading

Pitajte nas

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, slobodno nam pišite.
    Ili nas pozovite za više informacija: