Sve ono o čemu ste čuli, čitali ili učili na raznim obukama i seminarima, biće vam demonstrirano na jednom mestu – TRIBE CLIMBING BOOTCAMP.

Bivakovanje u prirodi, pravilno hodanje u grupi, dobra organizacija, adekvatna priprema pred penjački uspon, rad sa opremom, nove taktike i strategije, kondicioni trening, razvoj penjačke tehnike, i sl. su sve ono što penjača čini kompletnim i samostalnim za bezbedno bavljenje specifičnom aktivnošću u prirodi.

Kamp je zamišljen kao jedinstven način treniranja u prirodnom ambijentu, gde ste konstantno okruženi pozitivnom energijom. Iskustvo nam pokazuje da je to najbolji obrazac sinhronizacije sa svojim mislima i opuštanja svih čula. Upravo iz tog razloga, kamp je namenjen i apsolutnim početnicima, ljudima koji bi želeli da osete kako je to kampovati u neposrednoj blizini jezera, pešačiti po jednoj od najlepših planina u Srbiji, dobro se kondiciono preznojiti, probati penjanje opremljenih smerova.

Oni koji već treniraju i prošli su obuke u penjanju, imaće priliku da nauče nove pokrete, penju drugačije smerove, poboljšaju opštu fizičku spremu i kondiciju. Za napredne penjače, program će biti prilagođen njihovoj trenutnoj utreniranosti i planu.

TRIBE CLIMBING BOOTCAMP tim je tu da dobijete sve potrebne informacije za brži napredak u penjanju!

 

LOKACIJA

Borski Stol se nalazi u istočnoj Srbiji, udaljen oko 20km od grada Bora nekadašnjeg čuvenog rudarskog centra Srbije. Ima trapezoidan oblik, a njegovi obrisi se vide čak i sa banatske strane naše zemlje. Sačinjen je od veoma kvalitetnog krečnjaka i postavljen je na granitnoj osnovi. Čitava planina je prekrivena proređenim šumama. Lepoti predela doprinose brojne livade i pašnjaci, a ovaj vrh je prava atrakcija za alpiniste, planinare i obožavaoce paraglajdinga.

Stol je od samog početka penjanja u našoj zemlji privlačio ljubitelje ovog sporta. Danas je opremljeno nešto više od 70 sportsko-penjačkih smerova, ali ima i multipitch i alpinističkih smerova. S obzirom da se penjalište nalazi na nadmorskoj visini, pruža pravi ugođaj za penjanje i uživanje tokom letnjeg perioda. Smerova ima za sve kategorije penjača, od apsolutnih početnika do profesionalaca.

 

SMEŠTAJ

Kampovanje u šumi ili na livadi u neposrednoj blizini jezera.
Postoji mogućnost i spavanja u planinarskom domu, koji se nalazi na tri min. od kampa. Ispred doma se nalazi česma, a u kampu i izvor pijaće vode.

 

PREVOZ

Organizacija prevoza po dogovoru sa učesnicima i organizatorima kampa (sopstveni prevoz).

 

KOTIZACIJA ZA UČEŠĆE

Za treninge u trajanju od dva dana (subota i nedelja) – 80 € po osobi.

U kotizaciju su uračunati troškovi treninga, smeštaj u planinasakom domu ili kampu, instrukcije i predavanja trenera, penjačka oprema i finalna analiza vašeg učinka.

Zbog koncepta i metodologije rada, kao i trenutne zdravstvene situacije u zemlji, broj učesnika kampa je ograničen!

 

PRIJAVE

Prijavu možete izvršiti popunjavanjem formulara i upitnika na: https://forms.gle/xdtzDXG8UNN9ocku5.

Nakon prijave, učesnici kampa će na email dobiti detaljan program sa satnicom.

 

KONTAKT

Sva dodatna pitanja možete nam  postaviti preko FB stranice, putem emaila bootcamp@tribe.rs Ili lično kod trenera.

Jelena: 064 248 12 02
Milica: 060 510 21 24

 

„Twenty Years From Now You Will Be More Disappointed By The Things You Didn’t Do Than By The Ones You Did Do.“

Mark Twain